Нарешті потепліло. Українці в 4 рази скоротили споживання газу

І для цього жодних указів не треба

Українські споживачі через потепління скоротили більш ніж в чотири рази добовий відбір газу з підземних сховищ (ПСГ). Про це свідчать оперативні дані компанії "Укртрансгаз", повідомляють Патріоти України.

Згідно з цими даними, в п'ятницю 24 лютого через підземні сховища було відібрано 21,4 мільйона кубометрів газу, тоді як, наприклад, 1 лютого за добу споживачі використовували 91,8 мільйона кубометрів.

Станом на 25 лютого в українських ПСГ було понад 8,4 млрд кубометрів газу. З початку року запаси зменшилися майже на 2,6 млрд кубометрів.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не треба соромитися цього слова": Скабеєва відверто визнала, що вона пропагандистка (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:59

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва несподівано розговорилася з приводу своєї роботи на кремлівський режим. Зокрема, виступаючи на форумі Курс молодого бійця. Інформаційний фронт, вона визнала, що займається «агресивним нав’язуванням» позиції свого...

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...