Народилася у сорочці: Ліфт з жінкою всередині пролетів 10 поверхів та зупинився

В Києві сталася небезпечна НП у багатоповерхівці.

Ілюстрація. Фото: ЗМІУ суботу, 2 червня, на Троєщині в Києві в житловому будинку з висоти 14-го поверху впав ліфт з жінкою похилого віку всередині, повідомляють Патріоти України з посиланням "Інформатор".

Відзначається, що інцидент трапився в будинку №65а по вулиці Бальзака, - близько 16:30 жінка похилого віку з квартири на 16-му поверсі вирішила вийти на вулицю. Приблизно на висоті 14-го поверху в ліфті різко вимкнулося світло, і кабіна почала падати.

Пролетівши близько 10 поверхів, ліфт зупинився на третьому, при цьому, гуркіт падіння чули навіть на вулиці. На місце подій викликали ліфтерів, поліцію і медиків. Ліфтери прибули приблизно через 40 хвилин, і відразу не змогли відкрити кабіну, її близько години намагалися розблокувати спеціальними інструментами.

Внаслідок інциденту жінка не отримала травм, тільки сильний переляк.

За словами мешканців будинку, ліфт довгий час не працював. Комунальники стверджували, що з нього щось поцупили. Близько півроку тому його полагодили, але з тих пір він їздив несправно, - міг зупинитися між поверхами або різко набрати велику швидкість.

Правоохоронці зафіксували випадок, але стверджують, що інцидент не в їх компетенції.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...