"Наш военный тигр показал когти - "шестерка" Путина по Авдеевке оказалась бита", - Олег Пономар

В Чорному морі збирається все більше кораблів НАТО - вчора в акваторію зайшли канадський і іспанський кораблі, оснащені системою ПРО "Іджіс".

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Середа на календарі. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- По Авдеевке:
"Шестерка" РФ оказалась бита. Международный резонанс огромный. Ну и наш военный тигр показал когти.

- Репутация Королевы дорого стоит:
Парламент Великобритании 20 февраля рассмотрит петицию с требованием отменить государственный визит Трампа в Соединенное Королевство, собравшую более 1,7 млн подписей.

- Очень дорого стоит связываться с Россией:
Deutsche Bank выплатит в США $425 млн за вывод из РФ $10 млрд, украденных режимом.

- Балто - Черноморский Союз:
В конце января подтверждена полная операционная мощность военной бригады Литвы, Польши и Украины после состоявшихся в декабре оценочных учений бригады Common Challenge 16.

- Больше кораблей НАТО в Черном море - хороших и разных:
Испанский фрегат "Альмиранте Хуан де Борбон", оснащенный системой ПРО Иджис, и канадский фрегат "Сент-Джонс" вошли вчера в акваторию Черного моря.

Вот такие новости на сейчас.
Много консервов вскрылось в эти пару дней, про которые вы, возможно, не знали.

Держите голову холодной. Вечная память и слава нашим героям. Хорошего дня всем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...