"Наш военный Тигр точит зубки", - Олег Пономар

Українські військові провели випробування бойових модулів Шквал і Стилет для БМП на одному з полігонів у Житомирській області.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. На календарі вівторок і новин не так багато. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- #RussiaGate:
Директор ФБР подтвердил, что ведомство проводит расследование о связях Трампа с Россией.

- "Уставшая" Европа:
Европейский банк реконструкции и развития намерен увеличить объем инвестиций в проекты в Украине до 1 миллиарда евро в 2017 году.

- Тигр точит зубки:
Украинские военные провели испытания боевых модулей Шквал и Стилет для БМП на одном из полигонов в Житомирской области.

Спасибо всем большое за прекрасный отклик на вчерашнюю статью "Пару ремарок". Майте всі гарний день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...