"Наша насыщенная неделя на экваторе": Олег Пономар про найважливіші новини дня

Президентські вибори в США наближаються - до ухиляння Трампа від сплати податків у 90-х роках додався факт про ухиляння від служби в армії.

Дональд Трамп ухилявся від служби в армії. Фото: ВВС.

Доброго ранку, друзі. Середа на календарі. Наш насичений тиждень на екваторі. Що важливого? Свій прогноз дає політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України і цитують пост далі:

"- Тяжелая артиллерия продолжает бомбить):
На сей раз раскопали как Трамп косил от армии.

- Важная новость:
Израильская тактическая система противоракетной обороны "Железный купол" будет доставлена в Азербайджан в ближайшее время.

Пока так.
Помогаем Армии, держим голову холодной.

Майте всі чудовий день та смачну ponomario.
пс. сегодня будут хорошие новости".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...