Наші Берегині: Їм Не треба піару . . .у Наших Берегинь інші Цінності - зБерегти свій Народ, зБерегти Україну , зБерегти Свою Рідну Землю !!!

А що ж наші депутатки? "слуги" Народу українського?, такі пекучі питання у своїй публікації. піднімає учасник спільноти.

"Наші Берегині і вдень . . . і вночі ліплять вареники для хлопців на фронт. . . А що ж наші депутатки. - - - ??? "слуги" Народу українського ?? . . . чим послужилися фронту. . . ? ---Героям. . . ? . .---їхнім Матерям. . ? ---осиротілим Дітям. . .? Й взагалі, що такого зробили . . . на своїй депутатській посаді, щоб зупинити нескінченні Тризни на Майдані, . . . ? Й взагалі, що такого зробили . . . на своїй депутатській посаді, щоб зупинити нескінченні Тризни на Майдані, . . . ?
Допомогли своїм Виборцям хоча б чимось, ? . . . чи осторонь з байдужістю вже третій рік спостерігають як проливається кров наших хлопців, . . .
Бо ж в Україні - - - неВІЙНА. . . ! ! ОТож Кожна з них . . . і НЕБЕРЕГИНЯ.....! !" - саме такі пекучі питання у своїй публікації на сторінці спільноти порталу Патріоти України піднімає учасник спільноти Rada Chista‎.

"Украінські Берегині, які дійсно вболівають душею за кожного солдатика на фронті, не покладаючи рук і не смикаючи очей , чим можуть допомагають армії, постійно моляться тільки б усі наші захисники-сини повернулися живими та неушкодженими. . .
ЇМ Не треба Піару . . .у Наших Берегинь інші Цінності - зБерегти свій Народ, зБерегти Україну , зБерегти Свою Рідну Землю !!!
ВОНИ - - НАШІ БЕРЕГИНІ !!!" такими словами закінчується замітка.


Наші Берегині і вдень . . . і вночі ліплять вареники для хлопців на фронт. . . А що ж наші депутатки. - - - ??? "слуги" Народу українського ?? . . . чим послужилися фронту. . . ? ---Героям. . . ? . .---їхнім Матерям. . ? ---осиротілим Дітям. . .? Й взагалі, що такого зробили . . . на своїй депутатській посаді, щоб зупинити нескінченні Тризни на Майдані, . . . ?

Допомогли своїм Виборцям хоча б чимось, ? . . . чи осторонь з байдужістю вже третій рік спостерігають як проливається кров наших хлопців, . . .
Бо ж в Україні - - - неВІЙНА. . . ! ! ОТож Кожна з них . . . і НЕБЕРЕГИНЯ.....! !

Так, у Них. . . , у НЕБЕРЕГИНЬ .... дійсно інший вимір реальності, у них . . . політична кар'єра, вимощена кістками Героїв- українців, . . . якщо не бачимо їхніх облич біля згорьованих Матерів на Майдані, разом з їхніми ж виборцями. . . у час Великої Скорботи Усього Українського Народу за загиблими Героями. . .

Бо ж неВІЙНА... ! !ОТож і НЕБЕРЕГИНЯ. . .! !

Огидно. . . І ще більш огидніше після цього. . . Всього. . . бачити їхні "обличчя" на шпальтах газет , інформаційних сайтах - - закордоном, де вони представляють Україну, начебто як палкі і віддані Україні "патріотки". . .
Але ж НЕБЕРЕГИНЯ ! ! . . бо ж . . . неВІЙНА. . .! !

Світове Українство , в своєму загалі, вже давно зрозуміло про "справжню" "відданість" депутатського корпусу ВРУ в служінні украінському народу. . . Тож не треба навішувати локшину своїм колегам- парламентарям в інших країнах,. . . Краще брати з них приклад- - - як треба відстоювати національні інтереси країни і захищати свій народ . . . , та права і Життя своїх виборців.. . . . . .
І знов виходить казус! !
Бо - -неВІЙНА . . . , отож і - - НЕБЕРЕГИНЯ. . . ! !

Не були ніколи украінські депутатки
Берегинями свого народу, .. . І ніколи їм ними вже не стати. . . І нехай кожна осиротіла Мати запам'ятає обличчя отих 50 - ти жінок у Верховній Раді України, які могли щось зробити. . . , щоб уБерегти життя Її рідної Кровинки і не зробили цього, . . . МОГЛИ . . ., але навіть не спробували. . .
БО Ж НЕ--ВІЙНА. . . .. . . . . !!!!

P.S. Украінські Берегині, які дійсно вболівають душею за кожного солдатика на фронті, не покладаючи рук і не смикаючи очей , чим можуть допомагають армії, постійно моляться тільки б усі наші захисники-сини повернулися живими та неушкодженими. . .
ЇМ Не треба Піару . . .у Наших Берегинь інші Цінності - зБерегти свій Народ, зБерегти Україну , зБерегти Свою Рідну Землю !!!
ВОНИ - - НАШІ БЕРЕГИНІ !!!

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...