"Наші ракети мають літати на 1500 км... Я не бачу Зеленського в президентах, це абсолютно віртуальний образ": "Український Бжезінський" про зовнішні та внутрішні загрози (відео)

Володимир Горбулін зазначив, що президентство Зеленського може стати трагедією для України.

Володимир Горбулін. Фото: Факти.

Перемога на виборах президента України шоумена Володимира Зеленського може стати трагедією для держави. Таку думку висловив екс-директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін в інтерв'ю, опублікованому 21 березня на каналі "Кириченко Talk" у YouTube, передають Патріоти України.

"Навіть якщо я страшно помилюся, і це поставить хрест на мені як на людині, що вміла прогнозувати, я не бачу Зеленського в президентах, це абсолютно віртуальний образ... Людина не знає, на що вона йде", – заявив він.

Горбулін зазначив, що президентство Зеленського може стати трагедією для України. "Ми і так не сильно організована країна. Якщо ми втратимо скелет державного управління, а це із Зеленським обов'язково станеться, хай хто і як із ним прийде, це буде трагедія для України. Більше я про нього нічого говорити не хочу, хоча я до того як до представника шоу-бізнесу ставився із симпатією і повагою", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...