Наші україночки - найкращі! Вперше за останні роки Індія отримала нагоду познайомитись з українською культурою

Індія та її гості вперше отримали нагоду познайомитися із культурою України на щорічній благодійній виставці, у якій приймали участь представники більш ніж 50-ти посольств різних країн.

Днями у Делі (Індія) відбулась Міжнародна благодійна виставка-продаж у якій вперше прийняло участь Посольство України в Індії та представники української громади. Організаторами заходу виступила Жіноча Асоціація Делі DCWA (The Delhi Commonwealth Women’s Association).

Цього року участь у благодійній виставці-продажу взяла рекордна кількість учасників – більш ніж 57 представництв представили культуру своїх країн. Серед них Чехія, Корея, Туркменістан, Ірландія, Того, Японія, Узбекистан тощо. Організацією українського стенду займались представники Посольства та українські активісти, які також мали можливість представити товари з українською символікою.

Відвідувачі українського стенду мали змогу придбати вишиванки, українські віночки та прикраси, а також спробувати страви національної української кухні. Також українка Еліна Нісчал виконала для гостей заходу класичний індійський танець, який зірвав овації присутніх.

«Багато гостей звертали увагу на наш одяг, адже всі учасники українського стенду, були вдягнуті у вишиванки. А ще світило яскраве сонечко і наші красуні – дівчата були чи не найяскравішими на усьому ярмарку. Багато гостей підходили до нашої палатки просто для того, щоб сфотографуватися з дівчатами.

Приємним було також те, що оператори індійського телебачення та іноземні журналісти найчастіше зупинялися саме перед нашою палаткою. Гостей заходу цікавили вишиванки, тарілочки-сувеніри з Петриківським розписом, футболки з авторським розписом та звичайно українські смаколики. Українська громада була у захваті від того, що Україна взяла участь у такому заході.

Найбільше – ми висловлюємо подяку панові Надзвичайному Послу України в республіці Індія Поліху Ігореві Зіновійовичу та його дружині пані Наталії Іванівні, першому секретарю з консульських питань Бєлову Ярославу Сергійовичу, які знайшли можливість представити нашу культуру на такому престижному заході.

Серед активних учасниць з діаспорянок були жительки міста Делі, Фарідабаду, Газіабаду. Наші активні учасниці-україночки Лариса Тоцька, Іванна Місюра, Таня Малік, Вікторія Ахтар, Світлана Сівер, Наталія Оксенюк, Оксана Мішра та інші від усього серця висловлюють величезну подяку усім без винятку співробітникам нашого посольства за чудову організацію, за прекрасний дизайн нашого стенду і за те, що запросили нас бути безпосередніми учасниками цієї події!» – розповідає учасниця української громади в Індії, Марина Акрам.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...