"Нашу рябу" в Криму купили росіяни

Не всім так щастить, як правило там все просто прихватизовують

Картинки по запросу Наша ряба фото

Підприємства МХП в Криму купує російський група Міраторг, розповіли LIGA.net кілька кримських дистриб'юторів продуктів харчування, які працюють з компанією, інформують Патріоти України.

"Інформація про угоду з'явилася одночасно з декількох джерел в кінці весни: травень - початок червня. Від співробітників, середня ланка менеджменту", - говорить один з кримських співрозмовників, який побажав залишитися невідомим. Відзначимо, що в Міраторг не підтвердив цю інформацію.

Міраторг - великий російський агропромисловий холдинг, один з лідерів на м'ясному ринку РФ. Компанія займається виробництвом яловичини і свинини, напівфабрикатів, заморожених овочів і готових страв, птахівництвом, рослинництвом і виробництвом кормів.

Засновники і власники Міраторг - російські бізнесмени, брати Віктор і Олександр Линники. Вони починали бізнес на початку 90-х з дистрибуції продуктів харчування. Незабаром запустили власне виробництво, побудувавши в Білгородській області 12 свинокомплексів. Завдяки кредитів держбанків ВЕБ і ВТБ компанія створила переробний комплекс в Брянській області.

Нагадаємо, що на початку тижня компанія Юрія Косюка Миронівський хлібопродукт оголосила про продаж кримських активів - птахофабрики Дружба Народів Нова, Кримської фруктової компанії і м'ясокомбінату Дружба Народів. Суму угоди та ім'я покупця в компанії не розкривають. Проте за попередніми підрахунками власник "Миронівського хлібопродукту" міг виручити за свої активи близько 70 мільйонів доларів.

На сайті МХП змінили і карту активів компанії.

Довідка: МХП – один з найбільших українських агрохолдингів. За 9 місяців 2016 року компанія заробила 899 мільйонів доларів виручки і 86 мільйонів доларів чистого прибутку. Косюк – один з найбагатших українських бізнесменів і екс-чиновник. З червня по грудень 2014 року він обіймав посаду заступника глави Адміністрації президента.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...