Роман Насіров ночував у суді

Вихід заблокували активісти

Солом’янський районний суд Києва ще не визначив час, місце і суддю для проведення засідання з обрання запобіжного заходу відстороненому від посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, інформують Патріоти України.

"Наразі очікуємо офіційного визначення часу й місця засідання", - зауважили в САП.

Своєю чергою адвокат Насірова Олександр Лисак повідомив, що сторона захисту вважає, що було б доцільніше проводити засідання в Солом'янському райсуді, де воно відбувалось вчора у зв'язку з тим, що Насіров перебуває в цьому суді і його вихід заблоковано, то "ми будемо наполягати, щоб засідання відбулося тут".

За словами адвоката, Насіров всю ніч був у суді під наглядом лікарів. О 8.00 бригаду лікарів змінила інша. Наразі біля приміщення суду перебуває близько 100 активістів, які блокують будівлю суду, щоб з неї не виїхав Насіров.

Вже стало відомо, що судове засідання розпочнеться о 10.30


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...