Наслідки відставки Флінна, або чому краще б Трамп переспав з Левінські, - Юрій Фельштинський

Перший період президентства Трампа закінчився - в день, коли змушений був подати у відставку агент Кремля генерал Флінн, і тепер нахлинула на нього хвиля критики і недовіри ніколи вже не стихне.

Д.Трамп і М.Флінн. Фото: Укрінформ.

Доля Флінна вирішена: через деякий час буде створена сенатська комісія з розслідування його ймовірних злочинів; в обмін на пом'якшення вироку він почне співпрацювати зі слідством, і все нам розповість. Після цього він все одно буде засуджений і, можливо, фізично виявиться за гратами. Потім по ланцюжку і по тій же доріжці підуть всі ті американські громадяни, яких він назве в своїх свідченнях як спільників. Вони все те ж нам розкажуть і здадуть всіх своїх подільників. Як справедливо сказав Флінн в одній з найяскравіших своїх передвиборних (під час президентської кампанії) промов: "Посадіть її [Клінтон] ... Якби я зробив одну десяту того, що зробила вона, я б сьогодні сидів у в'язниці". Так пише російсько-американський історик Юрій Фельштинський для "Апострофа", передають Патріоти України і цитують далі:

"Флинн, безусловно, совершил одну десятую долю преступлений Клинтон: за деньги Путина он встал на путь государственной измены, будучи разведчиком и генералом американской армии. Обсуждать вопрос о снятии санкций с России, введенных после российского вторжения в Украину, Флинн, конечно же, права не имел. (А что еще обсуждалось, мы узнаем только после допросов Флинна.)

Итак, первый период президентства Трампа закончился - в день, когда вынужден был подать в отставку агент Кремля генерал Флинн. То, что Флинн агент Кремля, ясно теперь уже абсолютно всем. Доказательства этому еще не предъявлены, может быть и не будут предъявлены никогда. А может быть и будут. Это значения на самом деле не имеет сейчас. Важно то, что, как мы видели из последней пресс-конференции Трампа и последующих после нее дебатов в СМИ, нет слов, которые нельзя теперь произносить при обсуждении темы вмешательства России во внутренние дела США. Члены Конгресса и Сената говорят уже и об импичменте, и о предательстве интересов страны, и об измене... Я понимаю, что это говорят демократы, а не республиканцы, хотя о предательстве и измене говорят уже и некоторые республиканцы.

Отказавшись от политкоректности и банальной вежливости в спорах, Трамп открыл шлюз, из которого потоки выплескиваются теперь на него самого: с Трампом начинают разговаривать на том языке, на котором начал со всеми разговаривать он сам.

Нахлынувшая на него волна никогда уже не стихнет. Майкла Флинна и сотрудничество с Путиным ему будут вспоминать весь его президентский срок, потому что это первый очевидный прокол в трамповско-путинском соглашении, вылезшим теперь на поверхность и ставшим достоянием общественности. Следующим на очереди будет Рекс Тиллерсон, за действиями которого будут сейчас следить тысячи внимательных и влиятельных глаз. И как только он совершит ошибку, подобно Флинну, Трамп будет вынужден избавится от Тиллерсона, и останется с Путиным один на один - без пропутинских посланников, посредников, связных и курьеров".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...