Куди дивиться СБУ? "Русскій мір" програє на фронті, але прекрасно компенсує все в гуманітарній сфері",- Ягольник

"Гібридна війна" у розпалі. По Україні зафіксовано збільшення числа гастролей російських театрів і труп.

У мережі показали, де "русскій мір" перемагає в Україні

У мережі звернули увагу на збільшене число гастролей по Україні російських театрів і труп.

Відома актриса Ірма Вітовська, яка раніше заявляла, що відмовилася від роботи в Росії через події, що почалися в 2014 році, показала фото декількох афіш з майбутніми виступами росіян. Зокрема, мова йде про виступ трупи за участю Станіслава Садальського, який раніше заявляв про ідентичність українського та російського народів.

"Я не знаю, хто і з якою метою це "кришує". Питання до депутатів, СБУ і міністерства культури", — написала Вітовська. Публікація актриси викликала бурхливе обговорення в мережі. Так її перепостив український продюсер і драматург Олександр Ягольник.

"Культурний наступ "ватників" йде на повну. "Русскій мір" програє на фронті, але прекрасно компенсує все в гуманітарній сфері", — написав він. Користувачі висловили різні точки зору в своїх коментарях.

Anzhela Velychko А ще — Жовтневий, там же... Ех.

Marina Kamenna: Культурних слів не підібрати. Як таке лайно може служба безпеки сюди пускати? Клейма немає на цих "художників" де ставити. Риторичні запитання. А найнеприємніше, що знаходяться "українці", які це споживають

Актор Станіслав Садальський 4 лютого в своєму Instagram заявив, що йому заборонили в’їзд в Україну. Трохи пізніше в СБУ заявили, що ніякої заборони для Садальського немає.

Джерело: ONLINE.UA
Джерело: https://novyny.online.ua/768183/u-merezhi-pokazali...

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...