"Наступним правителем Росії може стати якийсь генерал, який усіх змусить ходити строєм" - Кисельов

Відомий телеведучий назвав варіанти заміни Путіна, які можуть виявитися ще гіршими, ніж нинішній президент РФ.

Євген Кисельов. Фото: Главком

Журналіст Євген Кисельов спрогнозував можливі варіанти заміни Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

В інтерв'ю телеведучий наголосив, що нинішній міністр оборони Росії Сергій Шойгу - не найгірший з можливих варіантів. "Хочу зауважити, що багато хто зовсім не бере до уваги ту обставину, що насправді наступний правитель Росії може не бути більш ліберальним або більш демократичним, ніж Путін. А генерала ви не хочете якогось?" - заявив він.

"Як Шойгу, наприклад?" - запитали журналісти. "Та ні. Насправді в глибині душі Сергій Кужугетович людина цілком ліберальна. Колись я був знайомий з ним особисто. Повірте, він хитра східна людина, тувинець, з властивим східній людині умінням маневрувати, хитрувати, підлаштовуватися, прилаштовуватися, змінювати забарвлення. Подумайте - він знаходиться в уряді Росії з 1991 року. Тому Шойгу - це ще нічого", - запевнив Кисельов.

І додав: "А ось який-небудь генерал Шаманов, який свого часу кров'ю заливав Чечню, або хтось з генералів, які висунулися під час гібридної війни з Україною чи російської спецоперації в Сирії - а там, як я розумію, є дуже круті хлопці, - або який-небудь молодий цинічний жорстокий спецслужбіст, прізвища якого ми не знаємо, який зараз є одним із заступників керівника ФСБ або Головного розвідувального управління Генерального штабу... Ось це вже може виявитися набагато небезпечнішим".

Раніше Євген Кисельов спрогнозував, що під час нової каденції президент Росії Володимир Путін приміряє на себе роль "туркменбаші".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.