Насувається ураган: Американські ЗМІ довідалися про причини звільнення директора ФБР Комі, - блогер

Джеймс Комі відмовив Трампу в "лояльності" при проведенні розслідування щодо зв'язків з РФ.

Дональд Трамп. Фото: ВВС.

Насувається ураган. CNN і Washington Post отримали інформацію про дві причини звільнення колишнього глави ФБР Комі. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політичний оглядач Олексій Нестеренко, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"Первая: во время недавней личной встречи Коми отказал Трампу в "лояльности" при проведении расследования.

Вторая: причастность Трампа к компроментирующим российским "проектам" не только не исчезла, а совсем наоборот. Некоторое время тому назад главе ФБР начала поступать уже не ежемесячная, а еженедельная, а то и ежедневная информация, подтверждающая обоснованность подозрений.

Коми обратился за серьёзным увеличением финансирования расследования, и... был уволен. При чем самым оскорбительным образом: ему, находящемуся в служебной командировке, приказ об увольнении доставил охранник Трампа. Коми даже поначалу посчитал это странным идиотским розыгрышем в стиле трамповских телешоу.

Очень серьёзные процессы происходят среди сенаторов и конгрессменов уже от Республиканской партии. Ситуация считается неприемлемой и вызывающей серьёзную озабоченность.

Республиканцы настаивают на продолжении расследования, а также на создании независимой комиссии, которая обеспечит непредвзятость и отсутствие дальнейшего вмешательства в ход следствия. Похоже, кое-кого вот-вот припрут к стенке...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...