Наталка Макогон: За три роки у мене поцупили гвоздики, ромашки, іриси, петунії, хризантеми...А тепер вкрали підсніжники

Ми самі створюємо реальність.

У Деснянському районі Києва вкрали підсніжники, які були посаджені на одній із клумб.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала радник начальника КП "Київський метрополітен" Наталка Макогон, інформують Патріоти України.

За її словами, ці квіти вона з дітьми посадила на невеликій ділянці, за якою активно доглядає.

"Вкрали мої підсніжники. Ті, що ми привезли від мами і посадили з дітьми на 6 квадратних метрах, за якими доглядаємо на Троєщині.З квітами у нас на районі взагалі тяжко. Дефіцит дефіцитний",– написала Макогон.

Вона зазначила, що за три роки в неї вже не раз крали квіти. Через це зникає бажання робити щось хороше.


"За три роки у мене поцупили гвоздики, ромашки, іриси, петунії, хризантеми... Все, що я збираю у хороших людей та купую, зникає у нетрях Троєщини.Я сумніваюся, що мої квіти викопує Порошенко чи Кличко. Такі, здавалось би, маленькі дрібнички – рівень людей, які живуть десь поряд.На квітнику, де ми родиною садимо квіти, раніше був майже смітник, купи собачих фекалій та недопалків. І бажання робити там щось далі гасне", – написала Макогон.

У своїх коментарях користувачі соцмережі висловили співчуття Макогон, а також зазначили, що самі не раз опинялися в подібній ситуації. За словами деяких із них, завжди знайдуться "персонажі", готові привласнити чуже. Також вони написали, що ані екс-президент Віктор Яникович, ані нинішній президент України Петро Порошенко не винні в тому, що в країн така складна ситуація, адже ми самі створюємо реальність.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...