Наташа Корольова розкрила пельку на захист сестри по розуму

Потік чистої свідомості вона розмістила у своєму Інстаграмі.

Фото: rbc.ua

Російська естрадна співачка українського походження Наташа Корольова вступилася за свою подругу Лоліту Мілявську, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну після її візиту в окупований Крим, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"От цікаво, якщо Україна не права. Чому агресія йде навіть в діалозі від Росії? В чому проблема у Лоліти?! Забрати дочку і матір і немає проблеми. А матюкатися і кричати, що життя погане в Україні повинні українці ну вже точно не росіяни", "Ой Наташа Корольова - жовті тюльпани.... прощавайте", "Лобизаючи путлєра вони потім хочуть щоб їх пускали в Україну, зрадників ніде не люблять, от і сидіть на рашці, а у нас ми вас бачити не хочемо", "У нас не тільки СБУ небезпечне, а ще україномовна частина країни, вони ж бандерівці... розпинають дітей ))", - пишуть коментатори.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...