Наташа Влащенко покинула канал "112 Україна"

Відома телеведуча заявила про це відразу після свого інтерв'ю із Саакашвілі

Наталія Влащенко, відома українська журналістка і телеведуча передачі Hard Talk на 112 каналі, повідомила, що йде працювати в новий проект на телеканалі ZIK. За її словами, робота в новому проекті почнеться вже з 1 березня.

Про це вона заявила відразу після закінчення свого інтерв'ю із Міхаїлом Саакашвілі, а потім й у відеозверненні, яке виклала на власній сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Наталія Влащенко повідомила, що починає «новий творчий trip» і її рішення про відхід не пов'язане з будь-яким тиском або проблемами на 112 каналі. Вона сказала, що працювала у фантастичній команді і вдячна всім колишнім колегами за три роки, які провела разом з ними.

"Ну вот, попыталась все объяснить. Было непросто, но жребий брошен. Всех люблю и в предчувствии нового", - написала журналістка.

Заслужений журналіст України, автор і ведуча ток-шоу "Люди. Hard Talk" і "Люди. Hard Talk. LIVE" Наталія Влащенко - лауреат XX Ювілейної загальнонаціональної програми "Людина року-2015» в номінації "Телевізійний журналіст року".

Нагадаємо, що як заявив восени 2015 року генеральний продюсер телеканалу ZIK Данило Нікуленко одноосібним власником медіахолдингу ZIK є Петро Димінський, який є співвласником групи компаній «Континіум».

Як відомо, нещодавно група провідних українських експертів оголосила бойкот 112 каналу в зв'язку з хамською поведінкою журналістів і редакції.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...

На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянск", УВ "Курск" та УВ "Белгород") створюється угрупування військ (УВ) "Север" - Костянтин Машовець

вівторок, 16 квітень 2024, 8:05

1. Після формування на базі військ (сил) Західного воєнного округу (ЗВО) двох інших округів - Московського та Ленінградського (МВО та ЛВО) продовжується перегрупування військ колишнього ЗВО... На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянс...