"НАТО остается союзником Украины", - Олег Пономар

Британські фахівці оцінили роботу Міноборони України на "відмінно" і "добре", а Нацрада оштрафувала 8 радіостанцій за недотримання квот на українську музику.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Тиждень пролетів - п'ятниця. Що важливого ще? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Коридор для Трампа:
Апелляционный суд США оставил в силе запрет указа Трампа о мигрантах.

- Некрасиво получилось:
Турецкий Генштаб: в результате «случайного» авиаудара ВВС России под Аль-Бабом погибли 3 турецких солдата, 11 ранены. РФ в Сирии, как и в Украине, пользуется пересменкой власти в США. Но выработка позиции США по Сирии заканчивается и она будет жестче, чем обамовская.

- По итогам визита нашего Премьера в хэд-офис НАТО: НАТО остается союзником Украины.

- Это радует:
Британские специалисты завершили внешнюю оценку внутреннего аудита Министерства обороны Украины, по результатам которого работа департамента внутреннего аудита по разным критериям оценена на "отлично" и "хорошо".

- Процесс пошел:
Нацрада оштрафовала 8 радиостанций за несоблюдение квот на украинскую музыку.

Вот такие новости на сейчас. Хорошего всем дня".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...