Навіщо бойовики обстріляли Красногорівку, - Мирослав Гай

Обстріл мирних кварталів Красногорівки - спосіб тиску на світову спільноту і українців, намагання вивести нас на мирні переговори з росіянами на їх умовах.

Обстріляна лікарня в Красногорівці. Фото: Фейсбук.Вчора (28 травня - Ред.) о 6-й годині ранку противник вів вогонь по житлових масивах Красногорівки. Під обстріли потрапили міська лікарня і школа. У школі відповідно почалась пожежа. Пошкодження отримали 8 цивільних осіб. Противник вів обстріли з різних видів озброєння, зокрема РСЗВ "Град", і наскільки нам відомо, велась боротьба з танком. Противник не вперше робить такі обстріли, але систематичність, з якою почали обстрілювати житлові цивільні квартали, де немає ніяких військових, трошки змушує напружитись. Так пише у своєму блозі військовий журналіст Мирослав Гай, передають Патріоти України, продовжуючи:

Ми думаємо, що ці обстріли пов'язані з самітом G-7, який відбувався в ці дні на Сицилії. Це вже не вперше спостерігається, ви можете подивитись за три роки війни ситуації, коли відбуваються у світі переговори, в яких обговорюють питання України та введення санкцій за російську агресію, неодноразово в ці моменти починається посилення обстрілів. Ми думаємо, що це є спосіб тиску на світову спільноту і українців, намагання вивести нас на мирні переговори з росіянами на їх умовах.

Це не була спроба штурму Красногорівки у жодному разі. Їм (бойовикам - Ред.) було зручно обстрілювати, тому що вона знаходиться на лінії розмежування. Також вони зараз б'ють по тих місцях, куди раніше не стріляли, по нових. Тут висновків буде багато. Можливо у противника в той момент на цій ділянці було скупчення потрібної техніки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...