Навіщо нам партнер, який розповідатиме, що з Бандерою Україна газ не отримає? у нас вже такий партнер був, - експерт про "неадекватну" політику Польщі

Михайло Гончар наголосив, що Польща може стати хабом для прийому американського зрідженого газу, але не все так просто.

Михайло Гончар. Фото:Укрінформ"Неадекватна" політика Польщі може стати перешкодою для ініціатив США щодо постачання газу в європейські країни. Про це заявив в коментарі виданню Гордон президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар, передають Патріоти України.

"В Європі зараз є всі можливості для прийому американського газу. І Польща може стати хабом, однак не все так просто. Питання в тому, наскільки доцільно буде поставляти газ із США до Польщі і потім, скажімо, в Україну.

До того ж, якщо польська сторона продовжить повчати всіх своїх сусідів, як їм жити, це створить несприятливе середовище для співпраці у багатьох галузях, в тому числі і у постачанні газу. Навіщо нам такий партнер, який буде розповідати, що з Бандерою Україна газ не отримає? у нас вже один такий партнер був. Тому ініціативи США можуть нарватися на неадекватну польську політику", - зазначив Гончар.

Нагадаємо, в інтерв'ю тижневику wSieci міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський закликав Київ залагодити всі історичні розбіжності з Варшавою до вступу України в Європейський союз. Він підкреслив, що послання Польщі Україні є чітким і звучить як "з Бандерою в Європу не потрапите".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...