Навіщо українцям таке "правосуддя"? Суд відмовився заарештовувати "беркутівців", що розганяли Майдан

Шевченківський районний суд Києва відмовив в арешті бійців розформованого спецпідрозділу "Беркут", яких звинувачують у розгоні студентів на Майдані Незалежності під час Майдану.

Як повідомляють Патріоти України, з посиланням на ТСНТСН, 11 січня в суді розглядали справу бійців Дідюха і Антонова, які на останні засідання не були. Підозрювані запевняють, що причиною неявки були проблеми зі здоров'ям і в підтвердження є відповідні довідки.

Активісти ж, які є потерпілими у справі, вважають неявки підозрюваних затягуванням. Крім того, вони нарікають на те, що судові розгляди можуть затягнутися на два роки, адже засідання проходять лише раз в тиждень і встигають опитати лише одного свідка за раз. Як повідомляли Патріоти України, раніше стало відомо, що Росія двічі хотіла "врятувати" підсудних "беркутівців".

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...