Навіть не з лопати: Росіяни влаштували тисняву за безкоштовною картоплею (відео)

Мережу насмішило відео про те, як у російському Брянську влаштували безкоштовну роздачу їжі, на якій люди влаштували велику тисняву.

Стоп-кадр з відео

Відповідний відеоролик було опубліковано на сторінці користувача Serg Wысоцкий в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Довести людей до напів-скотинячого стану, коли вони змушені, як ось, наприклад, в Брянську, битися за безкоштовну картоплю, а потім заявляти про якусь велич і закликати до чергового ривка, це, щонайменше, огидно", - прокоментував відео автор.

Варто зауважити, що інші користувачі мережі, переважно росіяни, висловилися, що не стали б так принижуватися, в який би скрутний час не жили.

"І це в мирний час! А ось коли "повторювати" будете в такій роздачі самі себе православненько і передавите!", "Звичайно я не найбагатший (пенсії по інвалідності не найбільші в Росії), але ось так точно не буду робити ніколи; бо трохи себе поважаю", "Голодувала в 1996, зараз на пенсії хр*ново. Але ніколи не буду принижуватися, штовхатися - немає хапального рефлексу. Народ просто здурів", "Молодці люди, почули-таки послання Путіна і відразу кинулися підвищувати свій добробут", - написали в коментарях.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...