Назад у минуле: Луганчани та донеччани слухають Кобзона (відео)

На окупованих територіях Луганська та Донецька виховують "радянське" суспільство, заливаючи їм у вуха пісні зірок СССР.

Захоплений Луганськ повертається в минуле, в часи СРСР. Журналісти Донбасс.Реаліі в матеріалі відзначають, що в місто зачастили легенди радянської естради, серед яких не тільки Йосип Кобзон, а й група Синій птах, інформують Патріоти України з посиланням на Ліга.Новости.

"Від духовної їжі до звичайної - за ковбасою в продторг Радянський", - йдеться в матеріалі.

Однак багато пенсіонерів скаржаться, що грошей не вистачає.

За інформацією LIGA.net, з 1 січня 2017 року мінімальна пенсія становить 2267 рублів, а до кінця 2016 року вони отримували 2159 рублів.

"Не порівняти з української, але виїхати (на підконтрольну Україні територію, - ред) не можу, здоров'я немає, та і немає до кого", - зазначає пенсіонерка Світлана.

"Виплати на дітей до трьох років мами зараз отримують в сумі 1720 рублів, а мати-одиначка, дитині якої вже виповнилося три роки, - одну тисячу рублів. Як на ці гроші можна прожити?" - Каже луганчанка Аріна.

Багато великих мережевих магазинів закрито досі.

"Товари в основному російські, якість яких залишає бажати кращого, але стали з'являтися і українські, що радує, звичайно", - сказала Аріна.

Вона додала, що в місті почали ремонтувати дороги на східних кварталах.

"Але між будинками, все сумно, пройти неможливо, асфальту немає, показуха та й годі", - вважає вона.

В окупованому Донецьку відзначається багато бігбордів з пропагандистськими гаслами і фото ватажка терористів Олександра Захарченко.

15 лютого повідомлялося, школярів старших класів окупованого Луганська змушують вчити так званий гімн терористичної організації ЛНР.

ДНР і ЛНР - терористичні організації, які захопили за підтримки Російської Федерації частину Донецької та Луганської області України. Обидві організації створені, фінансуються і підтримуються Росією, звідки, крім іншого, терористи отримують бойовиків, інструкторів, а також важку техніку, зброю, боєприпаси та паливо.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...