Назар Холодницький передав прокурору у справі Насірова документи, які підсилять обвинувачення

​Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вважає, що сторона захисту затягує процес обрання запобіжного заходу голові ДФС

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький передав одному із прокурорів у справі тимчасово відстороненого з посади голови ДФС Романа Насірова документи, які підсилять обвинувачення. Про це журналістам повідомив керівник САП Н.Холодницький, передає кореспондент УНН, інформують Патріоти України.

"Була нарада з одним із процесуальних керівників, який зараз безпосередньо у залі суду. Стороні обвинувачення, прокурору я надав деякі документи, які посилять позицію прокуратури при обранні... запобіжного заходу судом", - сказав Н.Холодницький.

Він додав, що сторона захисту затягує процес обрання запобіжного заходу Р.Насірову.

Нагадаємо, у ніч на 6 березня до будівлі суду пропустили лікарів.

Напередодні судове засідання у справі Р.Насірова перенесли на 6 березня в Апеляційний суд для того, щоб розглянули заяву про відвід судді, що розглядав клопотання про запобіжний захід. Однак, активісти заблокували виїзд із Солом'янського райсуду. Більше 200 осіб зібралися під стінами установи.

У НАБУ заявили, що залишатимуться в суді до поновлення розгляду справи Р.Насірова.

Нагадаємо, У САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв УНН, 4 березня Солом'янський районний суд Києва розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Р.Насірову. Згодом суд оголосив перерву до ранку 5 березня, коли і продовжив розгляд клопотання.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...