Названі фіналісти конкурсу на звання кращої машини Європи

Організатори європейського конкурсу «Автомобіль року» опублікували список з семи фіналістів, які поборються за перше місце.

Кращу машину оголосять у березні наступного року на моторшоу в Женеві.

Фіналістів журі конкурсу, до якого входять автожурналисты з 22 країн, відібрало з 40 претендентів. У шорт-лист потрапили п’ять європейських і дві японські моделі, при цьому деякі прем’єри цього року,

наприклад, суперкар Honda NSX, кросовери Jaguar F-Pace і Skoda Kodiaq, електрокар Tesla Model X, не змогли пробитися у список претендентів на перше місце конкурсу.

Шорт-лист конкурсу «Автомобіль року»:

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Citroen C3

Citroen C3

Nissan Micra

Nissan MicraMercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-ClassPeugeot 3008

Peugeot 3008Toyota C-HRToyota C-HRVolvo S90/V90

Volvo S90/V90На початку жовтня були також названі претенденти на звання «Всесвітнього автомобіля року». У їх число увійшли 22 моделі. Крім того, за перемогу машини будуть боротися в категоріях «Представницький автомобіль/спорткар року», «Зелений автомобіль року» та «Міський автомобіль року».

Попереднім переможцем конкурсу «Автомобіль року в Європі» став хетчбек Opel Astra. До цього перше місце займав Volkswagen Passat, хетчбек Peugeot 308, Volkswagen Golf сьомого покоління.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, - DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...