Названо переможців рейтингу найкращих міст України

В свою чергу, найбруднішими містами українці назвали Херсон і Миколаїв.

Луцьк і Вінниця очолили рейтинг українських міст за рівнем комфорту життя. У нижніх рядках рейтингу виявилися Запоріжжя і Кропивницький. Як повідомляє "Сегодня", рейтинг склали результатом опитування сайту безкоштовних оголошень.

Зазначається, що найбільше задоволені життям у місті вінничани. А Луцьк радує своєю спортивною і розважальною інфраструктурою. Далі за списком йдуть Харків, Рівне та Львів.

В кінці рейтингу виявилися Запоріжжя з поганою екологією і Дніпро, де жителів не влаштовує дефіцит спортивних і культурних закладів. Третє місце з кінця поділили Житомир і Херсон. Там відмічені проблеми з екологією, безпекою та інфраструктурою.

На думку респондентів, найгірше до сусідів відносяться в Житомирі та Івано-Франківську - вони стали одними з найбільш недружніх, а найбруднішими містами українці назвали Херсон і Миколаїв. Разом з тим краща інфраструктура для дітей - у Вінниці та Харкові, а найбезпечнішим визнали Чернівці.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу - Жорін

середа, 8 травень 2024, 22:04

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "У 2022 році ми побачили несучасну росі...

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...