Не буде так, як він запланував: Чубаров зробив невтішний для Путіна прогноз

За словами голови Меджлісу відхід президента РФ відбудеться набагато раніше, ніж він сам цього бажав.

Рефат Чубаров. Фото:Новое время

Лідер кримських татар Рефат Чубаров прогнозує, що кінець правління російського президента вже не за горами. За словами Чубарова, Путін не досидить всі терміни, які він собі запланував. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

"Я виходжу з того, що Путін не досидить всі ці терміни, які він собі заздалегідь запланував. Його відхід відбудеться набагато раніше, ніж він сам цього бажав", – вважає Чубаров.

Водночас, на думку глави Меджлісу, поведінка тих, хто прийде після Путіна буде зумовлена багатьма чинниками.

Чубаров вважає, що подальший вектор розвитку Росії буде залежати від ситуації, яка складеться у країні в момент відходу нинішнього президента.

Політики, які прийдуть на зміну Путіну, повинні усвідомлювати необхідність створення нової Росії, якій сусіди довірятимуть.

"А цього не можна буде досягти без повернення Криму Україні," – наголосив лідер кримських татар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...