Не для нервових: У США літак почав розсипатись просто під час польоту (фото, відео)

У небі над США відбувся наступний інцидент: літак почав розсипатись просто під час польоту.

Мова йде про літак американської авіакомпанії, який виконував рейс на Гаваї. На момент польоту почала зриватись обшивка з двигуна. Тому повітряне судно Boeing 777-222, яке належить авіакомпанії "United Airlines". Літак здійснив екстрену посадку. На його борту було понад 370 пасажирів, повідомляють Патріоти України.

Що стосується проблем з правим двигуном літака, вона розпочалася приблизно за 35 хвилин до того, як судно прибуло в аеропорт Гонолулу.

На ситуацію відразу відреагували пасажири. Вони почули за бортом страшний звук. В свою чергу пілоти літака подали сигнал лиха. Вони отримали від диспетчерів дозвіл на аварійну посадку.

Пострадалі в числі пасажирів та екіпажу відсутні.

Один з пасажирів цього рейсу опублікував у Twitter досить моторошне відео. Він додав, що цей політ був для нього самим страшним ц у житті.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...