"Не дуже хочу згадувати цей момент, однак скажу, що полював за нею майже тиждень", - український розвідник з позивним "Джин" розповів, як ліквідував легендарну російську снайпершу

Після цього випадку, бойовики були значно деморалізовані. Адже усвідомлювали те, що український снайпер виявився спритнішим за їхнього.

Фото:facebookВлітку минулого року, в зоні АТО було досить "спекотно". В районі Волновахи чимало втрат від куль професійного російського найманця-снайпера несла окрема мехбригади з Київщини. Як згодом стало відомо - цим снайпером була молода дівчина. Наказ на її ліквідацію отримали розвідники одного з сусідніх мотопіхотних підрозділів, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО у Facebook.

"В той час, мій взвод вів бойові дії поблизу Старогнатівки, а я ще тоді був снайпером-розвідником", - згадує молодший командир з позивним "Джин".

У боях і штурмах йому доводилося в першу чергу знищувати кулеметників, гранатометників і інші важливі цілі. А в цей раз - спритного снайпера.

"Джин" згадує, що ворожа снайперша була досить кмітливою дівчиною віком близько 27-ми років, можливо, в минулому біатлоністка. Як правило, вона постійно працювала з терикону або з посадки, щоразу змінюючи свою позицію.

"Не дуже хочу згадувати цей момент, однак скажу, що полював за нею майже тиждень, - розповідає "Джин"- це досить важко, годинами лежати на одному місці і постійно спостерігати. І одного разу, вона все ж себе виявила. Я миттєво спустив гачок", - розповів боєць.

Після цього випадку, бойовики були значно деморалізовані. Адже усвідомлювали те, що український снайпер виявився спритнішим за їхнього. До того ж, було втрачено перевагу в снайперському терорі, а це для позиційної війни - досить важливий фактор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Подумаєш, полярне сяйво. Іноді здається, що кінець світу давно настав, просто ми початок пропустили, бо в нас війна і посівна, - волонтерка

неділя, 12 травень 2024, 0:15

"Полярне сяйво, полярне сяйво, подумаєш, ми через це полярне сяйво регулярно як через арку на Прорізній ходимо, у нас боліди в Києві щотижня падають, а при світлі кульових блискавок ми читаємо, коли електрику вимикають", - пише волонтерка Діана Макаров...

Команда президента Зеленського зачищає свої лави - і викидає на смітник вчорашніх улюбленців, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

неділя, 12 травень 2024, 0:00

"9 травня Верховна Рада відправила у відставку Олександра Кубракова – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Буквально недавно ця людина була зіркою "великого будівництва", а зараз його називають "крысой" в дружніх до Банкової Telegram-...