Не лише іграшка: Школяр виготовив протез з LEGO

Вперше зробити собі руку хлопчина спробував у 9 років.

Ілюстрація. Фото: Моторика

Школяр з Андорри зробив для себе роботизований протез, повідомляють Патріоти України. Девід Агілар, розробник недитячого приладу, опублікував ролик на YouTube.

Девід Агілар зробив для себе роботизований протез. Для його створення парубку знадобилися деталі конструктора LEGO.

Цікаво, що протез є доволі міцним і дозволяє виконувати різні завдання. Також за допомогою протезу Hand Solo (так себе жартома називає Девід) може утримувати різні предмети.

Парубок розповів, що змалечку любив збирати конструкції з LEGO, постійно майстрував машини, човни, літаки та роботів. Цікаво, що ще в 9-річному віці Девід спробував зробити для себе роботизовану руку.

Щоправда, тоді йому не вдалося це зробити. Але Агілар не полишив свою ідею, і через дев'ять років втілив її у життя.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...