Не Плотницкий: Стало відомо про справжнього куратора "ЛНР"

Про людину, якого звуть Андрій Іванович, розповів бойовик Євстафій Ботвіньєв з позивним "Інженер".

І.Плотницький - підставний в "ЛНР". Фото: ЗМІ

Всі терористи "ЛНР" підпорядковувалися одній людині на Донбасі і це був не екс-глава "республіки" Ігор Плотницький, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Рідус".

Про людину, якого звуть Андрій Іванович, розповів Євстафій Ботвіньєв з позивним Інженер, який воював разом з Дмитром Уткіним, відомим як Вагнер.

"Підпорядковувалися ми не теслярських. Скажімо так: і ми, і Вагнер, і Плотницкий підпорядковувалися одній і тій же людині. Цей чоловік не мав відношення до місцевих структур. У Луганську, там був такий Андрій Іванович, якому підпорядковувався Діма (Вагнер), якому підпорядковувалися ми, якому підпорядковувався пан Плотницький ", - зазначив він.

"І я знаю, хто такий Андрій Іванович. І я знаю, що він пов'язаний з громадськими структурами. Які припущення, які умовиводи, якщо я знаю, де і ким він працює ..." - додав Ботвіньєв.

Раніше ватажок "ДНР" заговорив про об'єднання з "ЛНР".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...