Не своє - не шкода: Терристи бандформування "ЛНР розкрадають російські гроші

Терористи з бандформування ЛНР розкрадають кошти, які виділені Росією на ремонт військової техніки

Учасники бандформування ЛНР розкрадають кошти, які виділені Росією на ремонт військової техніки.

У другому армійському корпусі Збройних сил РФ проводиться розслідування розкрадання коштів, призначених для відновлення бойових машин, – повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема ремонтно-відновлюваним підрозділом шостого окремого мотострілецького полку ЗС РФ одна відремонтована бойова машина декілька разів представлялась комісії як чергова відновлена одиниця.

Також у розвідці повідомили, що командири ігнорують розпорядження старшого командування. Свої дії вони пояснюють “відсутністю зв’язку” з передовими підрозділами.

Нагадаємо, раніше жителі Луганська повідомили, що учасники бандформувань опломбовують квартири, власники яких залишили окуповані території.
Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...