Не тільки гроші: Стало відомо, чим розраховуються терористи "ДНР" з російськими артистами за концерти

"Купівля лояльності" відомих людей за нерухомість стала звичною практикою на окупованих територіях.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

На окупованих територіях Донбасу практикують "купівлю лояльності за нерухомість", повідомляють Патріоти України. Посилаючись на власні джерела, про це розповів блогер Олександр Чернов на своїй сторінці у "Facebook". Пропонуємо допис автора мовою оригіналу.

"Недавно почти забытый во Франции, уроженец Узбекистана, сбежавший в 70-х в „свободную Европу“ пианист Михаил Рудь дал концерт в Донецке. За это артисту предложили двухкомнатную квартиру "с условием приездов в „ДНР“ каждые полгода, но он взял 3000 у.е. (по слухам, сначала требовал 3000 в евро, но согласился и на у.е.) — и весьма расплывчато пообещал вернуться.

Оказывается, директор филармонии — коллаборант Александр Парецкий — просил "минкульт" предложить Рудю квартиру в элитной новостройке, но, "по слухам, максимум, что готовы были дать Рудю, — двушку до 60 кв. м в „неэлитных“ новостройках в районе (бывшего) облСБУ".

Практика "покупки лояльности за недвижимость" используется в ОРДЛО уже четвертый год. Так, на неё прикуплены Юлия Чичерина и Захар Прилепин. … Не подтверждена инфа о "договоре" с Валентиной Лисицей, но то, что с ней подобные переговоры велись, — 100%. Неудачным вариантом можно считать Ивана Охлобыстина — его ОРДОвласти хотели бы видеть гораздо чаще, но Иван увильнул от "договора". По слухам, хотел бы заключить «договор» и Никита Джигурда, но после скандала с ОРДО-недопаспортом (когда его незаслуженно заклеймили "засланным майдановцем") он там больше не интересен".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...