Не війна, а імітація: Голишев про те, чому Донбас і Сирія обходяться Москві не так дорого

Військові дії Росії обходяться в невеликі гроші, тому що вони в значній мірі є імітацією.

Війни, які веде Путін, обходяться російському бюджету не надто дорого. Ілюстрація:m--p.com

Війни, які веде Росія, обходяться дешево бюджету країни, оскільки вони представляють собою імітацію. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, повідомляють Патріоти України.

"Військові дії Росії обходяться в невеликі гроші, тому що вони в значній мірі є імітацією. За великим рахунком, це не війна. Коли Путін каже, що російська армія "тренується", не виходить за бюджет, думаю, він не сильно обманює, якщо врахувати загальний військовий обсяг витрат останніх років", - сказав експерт.

У цьому контексті він додав: "Не думаю, що сирійська кампанія є великим навантаженням на російський бюджет".

А от що по-справжньому є серйозним навантаженням на бюджет Росії, це недостатність доходної частини російської казни.

"Справа не в тому, що роздуті всі витратні статті. Проблема в тому, що в бюджет не надходить грошей. Справа не у витратах, а в надходженнях - надходжень немає. Фактично російський бюджет переполовинений", - пояснив експерт.

Голишев нагадав про те, що до держбюджету РФ на 2016 рік закладена ціна на нафту на світовому ринку на рівні 50 доларів за барель, "а зараз навіть близько нічого схожого немає".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...