Не втечуть і не переживуть: Якщо "Вілкул і компанія" знову спробують "відкрити ворота" Кремлю, ніщо їх не врятує від народного гніву

Патріоти вже заплатили високу криваву ціну за збереження держави. І якщо діюча влада виявиться некомпетентною перед загрозою повзучої окупації, десятки тисяч людей готові взятися за зброю, запевняють ветерани російсько-української війни

Якщо сепаратисти знову спробують покликати в Україну російські війська, їм не вдасться відбутися "Майданом" із дерев'яними палицями, оскільки більше проявляти толерантність українці не будуть. Зокрема про це пише й колишній боєць АТО Леонід Остальцев, зазначають Патріоти України.

"Я хотів би нагадати всім, хто переживає про те, що ми вже не в 2014 році. Що щити не дерев'яні, а кийки і бруківку давно замінили ZED 10, 15 та інші калібри, які мирно стоять вдома в сейфах і дістаються по неділях та іншими днями, поки тільки на тренування. За пазухою тепер є не тільки ножі, а ще й гумки і нагородні. Так-так - нагородні. Багато. Я бачив і знаю тих, у кого вони є. Уміння і досвід уже інший. Цього разу не буде Майдану. Не буде революцій. Не буде нічого типу "вони ж люди", - написав він.

Остальцев додав, що якщо "сепардвиж", прихильники "русского мира" спробують покликати президента Росії Володимира Путіна або якісь війська, то говорити і проявляти толерантність ніхто не буде.

"Нас багато. Ми сильні (але завжди тільки сильнішаємо). Треба ще бути розумнішими і постаратися триматися разом. Під*рів багато. Вони намагаються взяти реванш. Але чи вийде у них чи ні - залежить тільки від нас", - написав він.

"Ну а щоб Ви були також впевнені, як і я - купіть гвинтівку або помпу. Це недорого - від 250$ цілком реально. Дозвіл зробити коштує до 800 гривень, а довідки збираються менш ніж за тиждень. Сейф можна купити до 1500 грн. Після цього знайдіть тих, хто тренується і починайте тренуватися разом із ними. За перші зароблені гроші я купив не машину. Як кажуть, "світ міцніше, якщо у тебе дубина міцніше" - тому зміцнюйтеся", - підсумував колишній боєць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...