Не заради грошей: У Чернігові пограбували секс-шоп (відео)

Зловмисники винесли з крамниці товару на 100 тисяч гривень.

Скріншот з відео

У ніч на четвер, 9 лютого, невідомі пограбували чернігівський інтим-магазин. Зловмисники винесли з крамниці товару на 100 тисяч гривень.

Відомо, що бандити пошкодили замки, грошей вкрали небагато, але напхали торби різноманітними специфічними виробами.

Асортимент у магазині був чималий, бо власники запаслися товаром напередодні Дня святого Валентина, сподіваючись на хороший виторг.

Мешканців міста попросили допомогти в пошуках сексуальних іграшок.

"Оскільки єдина крамниця в місті, а товар специфічний, я думаю, він тут не спливе, а потрапить у якесь велике місто, де багато подібних магазинів, і товар зможе легко розчинитися", - зазначив власник крамниці.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...