Не здогадуєтесь, чому Саакашвілі викликає неприязнь у Порошенка? - блогер

В Адміністрації Президента не помітили, що Саакашвілі вже не той, яким був півтора року тому.

Журналістка зрівняла Саакашвілі з крокодилом. Фото: dekaTOP.com.

"Прогулка по городу - время для дурацких размышлений обо всем на свете. Почему Саакашвили вызывает неприязнь в АП и в кругу сторонников президента?". Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Marina Daniluk-Yarmolaeva, передають Патріоти України і цитують далі:

"Представьте себе ситуацию - вы решили выпендриться перед соседями и завели экзотическое животное. Маленького изумрудного крокодильчика.

Он умилительно плескался в розовом пластмассовом тазике, очаровательно открывал ротик и с аппетитом поедал мышек, лягушат, хомячков, белочек, кроликов, ежей, енотиков, котиков и тд. Видео с крокодильчиком набирало триллионы просмотров, селфи -- стопяццот лайков.

Но эйфория постепенно угасала. И наигравшийся хозяин искал способы, как развеселить душу иначе. На время забил на крокодильчика, сконцентрировал внимание на более приятных вещах.

Спустя время открыл дверь ванной, а там уже не крокодильчик, а целый гребнистый крокодилище. Сверкает янтарными глазищами, облизывается, тянет мощную цепкую лапу навстречу: "иди сюда, вкусный мой, мясистый, кругленький".

Где-то так, вышло у Саакашвили с Порошенком. Вырастил мужчина хищника, теперь не знает, как задвинуть его обратно в зоопарк".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...