Небезпечні шахраї влаштували терор водіям Києва (фото)

У Києві водії знаходять у себе на капотах записки з погрозами і вимогою перерахувати 500 грн на номер мобільного телефону.

Про це повідомив журналіст Влад Антонов у Facebook, передають Патріоти України.

"У поліцію звертатися безглуздо. Якщо ви не хочете, щоб на вашому авто вздовж кузова з'явилася глибока подряпина від гострого цвяха, то протягом доби внесіть суму 500 грн на номер мобільного рахунку +380682314829 з коментарем "Ваш держномер". Якщо цього не станеться, найближчим часом вас чекає дорогий ремонт чотирьох або більше елементів кузова (від 15 тисяч гривень). Після здійснення платежу ви про нас забудете", - йдеться у записці.

Відзначається, що такі попередження стали масовим явищем.

"Київ. На Голосіївському проспекті маса попереджень. Будьте обережні ... Як боротися?" - зазначив Влад Антонов.

У Нацполіціі закликають водіїв фотографувати записки та надавати правоохоронним органам.

"Озвучується пряма загроза і люди, які навмисно це роблять, або навіть жартома - порушують закон", - прокоментував "Обозревателю" начальник прес-служби Головного управління Нацполіціі Київської області Микола Жукович.

Також він повідомив про серію подібних випадків в Київській області.

"Знімають державні номерні знаки і під двірниками залишають записку з реквізитами для перерахування коштів, натомість обіцяють повідомити, де знаходиться номер", - зазначив Жукович.

Він також додав, що деякі люди перераховують кошти злочинцям, а інші звертаються в поліцію, завдяки чому кілька таких аферистів вже спіймали. У той же час прес-секретар попередив, що самостійно затримувати злочинців небезпечно, адже вони можуть бути озброєні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...