Небезпека на дорозі: На Черкащині провалився грузовий автомобіль

У Черкасах важкий сміттєвоз МАН провалився під асфальт.

У Черкасах важкий сміттєвоз МАН провалився  під асфальт. Фото tyzhden.uaПодія сталася вранці 8 березня по провулку Миколи Калашника. Про це в соцмережі повідомив прес-секретар ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко, інформують Патріоти України.

"Сміттєвоз МАН, що належить ПрАТ "UMWELT",виконував звичайний рейс зі збору побутових відходів, коли дорожнє покриття під автомобілем не витримало, і важковаговик просів майже на мости", – розповів Костянтин Проценко.

Сміттєвоз підняли за допомогою автокрану.

В результаті на дорозі утворилася яма площею 80 квадратних метрів і завглибшки в 1,5 метра.

За попередньою інформацією, причиною події став місцевий прорив каналізаційних мереж.

Загиблих і постраждалих в результаті події немає.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Львові на вулиці Богданівська, біля церкви, повалилася дорога, і кабіна вантажівки наполовину пішла під асфальт. Одночасно в цьому місці прорвало каналізаційні труби, і всі стоки "пішли" на проїжджу частину.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...