Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви.

Глава Кремля зазначив, що хрещення Русі нерозривно пов'язане з князем Володимиром, інформують Патріоти України.

За його словами, "воїн, який пройшов жорстокі битви і випробування, Володимир став творцем, просвітителем, творцем". "Хрещення - це відправна точка становлення і розвитку російської державності, справжнього духовного народження наших предків, визначення їх ідентичності, самосвідомості, розквіту національної культури і освіти, розвитку багатопланових зв'язків з іншими країнами", - підкреслив Путін.

Відзначимо, що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви, яка з'явилася лише через кілька століть. Президент Росії Володимир Путін відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності.

"Хрещення Русі - це ключовий, поворотний етап нашої історії, подія цивілізаційного масштабу і перетворює духовної сили. Воно визначило подальший багатовіковий шлях Росії, вплинуло і на все світове розвиток", - сказав Путін в ході урочистостей на честь свята 1030-річчя хрещення Рус в Москві.

Скріншот статті

Скріншот статті

Коментарі під статтею РІА Новин

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...