Нелюдів за грати!: В Ужгороді особливо жорстоко вбили кота

Поліція розшукує можливих свідків знущання над твариною.

Ілюстрація. Фото: Главком

В Ужгороді поліцейські встановлюють обставини загибелі кота, якого знайшли мертвим в кущах поблизу одного з навчальних закладів, повідомляють Патріоти України.

Про це у четвер, 19 квітня, розповів відділ комунікації поліції Закарпатської області. «Перевірка розпочата за повідомленням від аноніма. Телефоном заявник поінформував, що близько 12:30 на кущах по вулиці Джамбула біля навчального закладу він виявив мертвим кота. Слідчо-оперативна група, що виїхала за викликом, встановила, що тварина померла насильницькою смертю», - говориться у повідомленні.

За даним фактом проводиться перевірка. Правоохоронці розпочали опитування мешканців району та будинків, які знаходяться по сусідству з навчальним закладом. Можливих свідків інциденту, а також тих, хто володіє інформацією про вбивць тварини, просять звернутися в поліцію.

Вирішується питання про внесення відомостей про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Максимальна міра покарання за цією статтею до двох років обмеження волі. У соцмережах місцеві зоозахисники пишуть, що невідомі жорстоко познущалися над котом, насадивши його на металевий стержень.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...