"Неначе люди подуріли": На Рівненщині сталась масова бійка зі стріляниною (відео)

​У селі Грабунь Рівненській області між місцевими жителями і приїжджими з сусіднього села виник конфлікт, який закінчився бійкою і стріляниною, повідомляє поліція області.

joinfo.ua«У поліцію сьогодні, 18 вересня, близько першої години ночі надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги, що на вулиці села Грабунь констатували смерть чоловіка з вогнепальним пораненням», - йдеться в повідомленні, передают Патріоти України.

Напередодні п'яний 20-річний житель села Дроздинь приїхав в село Грабунь до своєї дівчини, де у нього виник конфлікт з місцевими жителями. В результаті зіткнення постраждав підліток, за нього заступився 22-річний односельчанин і завдав у відповідь гостю тілесні ушкодження. Хлопець, в свою чергу, зателефонував знайомим, які пізніше приїхали до будинку кривдника на мотоциклах.

«Розлючені молодики почали бити вікна в будинку, тому господар дістав мисливську гладкоствольну рушницю і вистрілив у їхній бік. Внаслідок пострілу вогнепальне поранення черевної порожнини отримав 23-річний житель села Дроздинь, який стояв осторонь і безпосередньої участі в сутичці не приймав. Медики швидкої, які прибули за викликом, лише констатували смерть чоловіка », - повідомили в поліції.

Вранці з дробовим пораненням ліктя і коліна в місцеву лікарню доставили 17-річного жителя села Дроздинь.

Відкрито кримінальне провадження, 22-річному чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства і затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці також вилучили рушницю, яка не зареєстрована в установленому законодавством порядку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...