Неочікуваний результат: Експерти визначили найміцніший смартфон 2018 року

Переможець тестування з гідністю пройшов 7 випробувань та отримав лише кілька подряпин.

Найміцніша Motorola. Фото: NDTV GadgetsСмартфони від Motorola не такі відомі, як бренди Apple чи Samsung, проте вони вирізняються серед інших довговічністю. Видання TomsGuide щорічно публікує список найміцніших телефонів на ринку і в 2018 році Motorola Moto Z2 Force очолив цей список, повідомляють Патріоти України. Дані випробувань смартфонів опублікували на сайті TomsGuide.

Як доводять тести, найслабшим місцем телефонів є екран. Варто зазначити, що Motorola Moto Z2 Force прикритий захисним склом ShatterShield, яке набагато міцніше, ніж Gorilla Glass, а корпус смартфону виготовлений зі сплаву алюмінію, який використовують в аерокосмічній промисловості.

Під час тестування пристроїв журналісти кидали девайси різних виробників, зокрема Motorola, Apple, Samsung, LG, Huawei, Google і OnePlus на фанеру та бетон. У цьому випробуванні Moto Z2 Force отримав 8,5 балів з 10 та переміг у "гонці".

Всього всі смартфони піддалися 7 випробуванням. Їх кидали з висоти 1,2 і 1,8 метра (4 і 6 футів) екраном на фанеру. Потім з висоти 1,2 метра (4 фути) двічі на бетон – перший раз смартфони падали на нижній край, а другий раз – на екран. І те саме було зроблено з висоти 1,8 метра (6 футів). Після цих випробувань на Z2 Force залишилися кілька подряпин на нижньому ребрі, тоді як у більшості інших смартфонів розбилися екрани.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...