Неочікуваний результат: "Запорожець" поставив рекорд по пасажиромісткості

Серед пасажирів були чоловіки, жінки і кілька підлітків.

Місткий "Запорожець". Фото: Інтерфакс-Україна26 травня під час фестивалю ретро-автомобілів "Запорізькі врата" в Запоріжжі побили рекорд із пасажиромісткості автомобіля ЗАЗ-968М ("Запорожець"), повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

У транспортний засіб змогло вміститися 17 осіб, серед яких були чоловіки, жінки і кілька підлітків. Власник автомобіля Микита Литвин розповів, що зміг навіть завести його. "Якби одна людина посунула ногу, я б навіть зміг поїхати", – зазначив він.

За словами організаторів фестивалю, вони вже встановлювали національні рекорди з пасажиромісткості "Запорожця" у 2016-му і 2017 роках. Минулого року в автомобілі вмістилося 14 осіб, а в 2016-му – 13.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...