Неповнолітні дівчата з Луцька розважалися в сауні з чоловіком (фото)

Тепер поліція і батьки з'ясовують, хто винен

Четверо неповнолітніх дівчат розважались у сауні із дорослим чоловіком.

Учора вдень на службу 102 надійшов виклик, що кілька днів тому з дому пішла неповнолітня дочка, - повідомляють у Патрульній поліції Луцька, інформують Патріоти України.

І вже ввечері до поліції зателефонували і повідомили, що в одній з саун по проспекту Відродження перебувають юні дівчата та невідомий чоловік.

Патрульні направились туди. На місці справді виявили чоловіка та 4 дівчат у віці 12, 14, 16 і 17 років. Сред них була і та, яку розшукувала мати.

Усіх доставили до міського відділу поліції та викликали батьків неповнолітніх.


Фото зі ФБ-сторінки громадського активіста Олександра Ніколайчука

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...