"Нешановні законодавці. Мудаком є не тільки вбитий терорист Дорошенко. Мудаки - це і ви" - одеський активіст

Захоплені жагою наживи народні обранці не роблять нічого, щоб Держава убезпечила своїх громадян, наголосив активіст.

Одеський терорист Валентин Дорошенко. Фото:Главком

"Вся ця одеська історія, звісно, гріє душу тим, що на одного терориста стало менше." Про це пише у своєму Fаcebook одеський активіст Сергій Стерненко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Тим паче, що до Сталіна навіки відправився член партії його ж імені і тепер їм там, у пеклі, буде прекрасно разом. Було б ще краще, якби приклад по відправленню до об‘єктів фанатіння взяли шанувальники Леніна та інших моторил.

Але. Особисто мене лякає той факт, що містом може вільно гуляти озброєний навіжений проросійський мудак. Ще більше мене лякає те, що його переслідували не за його проросійські дії, а за хуліганство. І це вилилось болючим уроком для поліції.

Щойно стало відомо, що один з поранених копів помер у лікарні. Це той випадок, коли я щиро співчуваю рідним та близьким співробітника поліції.

В Україні давно варто запровадити кримінальну відповідальність за публічну демонстрацію підтримки дій країни-агресора — РФ. І саджати за це на років 5-10.

Тому що у нас росія окупувала наші території. Тому що це суспільно небезпечне діяння — підтримувати ворога в час збройної його агресії. Цього не розуміють тільки розумово відсталі, (=) проросійські колаборанти і депутати Верховної Ради.

Одночасно із запровадженням відповідальності за колаборацію в Україні назріло два Закони, що необхідно прийняти. Про офіційний обіг вогнепальної зброї для самозахисту та безпеки суспільства і новий закон про самооборону. Щоб коли ти захищаєш себе чи інших, тебе не кидали за ґрати, як це є сьогодні.

Для кого вбитий Дорошенко готував той арсенал зброї? Кого він збирався вбивати? Вчергове здійснити теракт проти спецслужб чи застрелити когось з патріотичних активістів? Чи може він хотів просто пограбувати когось?

Якби, наприклад, він напав на мене, я б не зміг себе захистити. І тим паче не встиг би набрати 102. Бо держава не дала мені права себе обороняти.

Тому що у злочинця буде незареєстрований вогнепал, і його це влаштовуватиме. І він ним скористається. А у мене не буде. А якщо і буде травмат, то я можу хіба що ним постріляти для вигляду.

Нешановні законодавці. Ви крадете наші гроші. Ви сидите на схемах. Ви берете 200-тисячні компенсації від держави на житло, декларуючи при цьому мільйони доларів. Ви тупо ділите бюджет та потоки.

Захоплені жагою наживи ви не робите нічого, щоб Держава убезпечила своїх громадян. Не ізолюєте небезпечних проросійських ідіотів.

І при цьому ви не даєте права громадянам захистити себе самостійно. Мудаком є не тільки вбитий сьогодні терорист Дорошенко. Мудаки — це і ви.

Ось вам фото сталініста за домайданні часи. З Одеси. Вже тоді Дорошенко буквально кричав "Я ворог! Ізолюйте мене!"

Але, на жаль, правоохоронні органи його не чули. Так само, як не чують і сьогодні. Адже дзвін монет гучніше за постріли автоматів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...