Несподівано: Організатору розстрілу Вороненкова ФСБ обіцяла контроль на Харківською областю (відео)

За оперативною інформацією, одиному з організаторів злочину ФСБ обіцяла контроль над нелегальним обігом зброї та наркотиків у Харківській області.

Фото: rbc.ua.

Одному з організаторів вбивства екс-депутата Держдуми Російської Федерації Дениса Вороненкова Юрію Василенко ФСБ обіцяла "контроль над Харківською областю", передають Патріоти України з посиланням на "Укрінформ", цитуючи прокурора Києва Романа Говду:

"За оперативною інформацією, наближений до Тюріна Юрій Василенко за організацію цього злочину повинен був отримати контроль над Харківською областю. А це означає контроль зброї, нелегального обігу наркотиків та інше", - повідомив він.

Також Говда пояснив, що ФСБ, таким чином, нерідко контролює кримінальних авторитетів не тільки в Росії, але і на всьому пострадянському просторі.

"На кожного з кримінальних авторитетів є компромат, який у вигідний спецслужбам час використовується", - зазначив він.

Нагадаємо, Дениса Вороненкова вбили 23 березня 2017 року центрі Києва. У 2016 році він переїхав в Україну і дав свідчення проти Володимира Путіна і російського керівництва.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...