Несподіваний поворот на виборах у Франції: З'явився неочікуваний лідер

"Непрохідний" кандидат в президенти Жан-Люк Меланшон, що очолює лівий рух «Нескорена Франція», набирає найбільшу кількість голосів у трьох заокеанських територіях країни.

Фото: inews.sumy.ua

Гарячу новину передають Патріоти України.

За наявною інформацією, на Сен-П’єра і Мікелоне за Меланшона віддали голоси 34,45% виборців, лідер Національного фронту Марін Ле Пен набрала 18,16% голосів, за екс-міністра економіки Макрона — 17,97%.

На Мартиніці Меланшон набирає 27,36%, Макрон — 25,53%, «республіканець» Франсуа Фійон — 16,85%. На Гваделупі кандидат від лівих, набирає 23,99% та поступається Макрону, який вийшов у лідери з 30,32% голосів. Третє місце тут займає Фійон з 14,87%.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...