Несподіваний поворот: Трамп переглянув своє ставлення до Росії

Адміністрація президента США Дональда Трампа несподівано почала вести жорстку політику щодо Росії, чим викликала тривогу в Кремлі.

Трамп переглянув своє відношення до Росії. Фото www.bbc.comУ матеріалі наголошується, що перемога Трампа на виборах в США "викликала радість у Росії та тривогу в Європі", але тепер цей настрій почав змінюватися. Про це сказано в статті, опублікованій в газеті The Wall Street Journal, пишуть Патріоти України..

"Під час кампанії і в період передачі влади Трамп висловлювався про Росію в примирливому тоні і виступав з критикою на адресу НАТО та інших альянсів. Однак після вступу на посаду він призначив ряд ключових помічників, які є прихильниками жорсткої лінії стосовно Кремля; як здавалося на початку, вони дотримувалися інших, ніж президент, поглядів ", - пише автор.

При цьому The Wall Street Journal також звернула увагу на те, що Трамп і сам став більше висловлюватися на підтримку НАТО, зокрема під час недавнього звернення до Конгресу США.

За оцінкою видання, "перехід адміністрації до несподівано жорсткого курсу щодо Росії був зустрітий оплесками в Європі і викликав тривогу в Москві".

"Ми досягли великого прогресу у виробленні єдиної позиції. Ніхто не залишився переконаним в тому, що США мають намір укласти якусь велику угоду з Росією", - наводить газета слова одного європейського дипломата, який раніше брав участь в консультаціях у Вашингтоні.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...