Несподіваний "сюрприз": В улюблених ласощах дітей знайшли слизького монстра

В упаковці з-під сухого сніданку опинилася рептилія.

Ілюстрація. Фото: ЗМІАнглієць з міста Шеффілд, графство Йоркшир, хотів поснідати пластівцями, але виявив в коробці з-під них змію, довжина якої сягала метра, повідомляють Патріоти України з посиланням на znaj.ua.

Чоловік дістав упаковку сухого сніданку з шафи і поставив на стільницю, коли з неї несподівано виповзла змія довжиною близько метра. Перелякана рептилія сховалася в посудомийну машину, а британець звернувся в товариство захисту тварин.

"Думаю, він хотів поснідати кукурудзяними пластівцями, а не маїсовим полозом", — пожартувала прибула на місце співробітниця товариства Кеті Хетхерингтон. Вона вийняла змію з посудомийної машини і доставила до фахівців.

Ті за зовнішнім виглядом визначили вид рептилії і припустили, що екзотична тварина втекла від власника, якого товариство тепер намагається знайти. Маїсовий полоз — неотруйна змія, що живе переважно на кукурудзяних полях, лісових галявинах і покинутих будівлях на південному-сході США. Вважається однією з найбільш популярних рептилій для розведення, так як невибаглива, добре переносить неволю.

Маїсовий полоз. Фото: ЗМІ

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...